2015. június 19., péntek

Könyvajánló - Mercy Falls farkasai

Most az elmúlt, egy-két hónapban, nagyon belehúztam az olvasásba. Két három kötetes könyvet is elolvastam, és ezek a könyvek csodálatosak. Legalábbis véleményem szerint, mert én nagyon szeretem a fantasy könyveket.

Cím: 
Maggie Stiefvater: Shiver-Borzongás

Fülszöveg: 
Grace nem tud élni egy sárga szemű farkas borzongató közelsége nélkül. Sam két életet él: a nyárban és a télben... Aztán Grace találkozik egy sárga szemű fiúval, aki olyan ismerős, hogy eláll a lélegzete. Az ő farkasa! Csak ő lehet! De a tél itt van a nyakukon...


Vélemény:
Eme csodálatos könyv nővéremnek meg van könyvbe, szóval nem kellett gépen olvasnom.
Nagyon ajánlom ezt a könyvet, mert tele van izgalmakkal, és sosem volt benne unalmas rész. Ebben a könyvben, volt olyan rész ahol elsírtam magam.



Cím: 
Maggie Stiefvater: Linger-Várunk

Fülszöveg:
A szemük, emberi szem farkaskoponyában, a vízre emlékeztet: mint a víz tiszta kéksége, úgy tükrözi a tavaszi eget, az esőben habzó patak barnáját, a nyári tó zöldjét, amikor az algák virágozni kezdenek, a hótól elfojtott folyó szürkéjét. Akkoriban csak Sam sárja szeme figyelt engem az eső áztatta nyírfák közül, de most az egész falka tekintetének súlya rám nehezedik. A tudott dolgok súlya, a kimondatlanoké.



Vélemény:
 Ez is megvan nővéremnek könyvbe szerencsére. Az első résznél talán jobb, mert több benne az olyan rész ahol agyon izgulod magad, hogy mi lesz, és le sem tudod tenni a könyvet.






Cím: 
Maggie Stiefvater: Forever - Örökké

Fülszöveg:
Spoiler veszély, azaz cselekményleírás
akkor...
Amikor Sam megismerte Grace-t, ő farkas volt, Grace pedig ember. Sam végül megtudta, hogyan lehet ember, szerelmük a különös távolságtartásból a közös élet intenzív közelségévé változott.
most...
Itt véget is érhetne a történetük. De Grace nem maradhat ember. Ezúttal ő a farkas. És Mercy Falls farkasait egy végzetes különös vadászat fenyegeti.
örökké...
Sam bátmit megtenne Grace-ért. De képes-e egyetlen fiú és egy szerelem megváltoztatni az ellenséges, veszett világot? A múlt, a jelen és a jövő összeomlani készül, egyetlen pillanatban - élet és halál pillanatában. Búcsú vagy az öröklét pillanatában.

Vélemény: 
Ezt a könyvet még nem olvastam végig, mert ebook olvasó nélkül nagyon a fáj a szemem a gépen való olvasástól... 



"Nagyon jó azoknak, akik látják amit olvasnak. Persze a film is jó, csak éppen nem a te szereplőd játszik benne, hanem amilyet a rendező gondol. A könyvben az a legjobb, hogy te vagy a rendező."
Kálnay Adél

LUCY

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése