2015. június 17., szerda

Kritika #5 -Life with the gangsters

Hali. Most egy kritikával érkeztem nektek.

Fejléc: 
Na itt kezdődik az egyik probléma. Ajánlom, hogy ha már itt jársz akkor rendelj tőlünk. Először is a PNG-k, amik látszólag netesek, eléggé csúnyák. Tessa azt hiszem, rosszul van odarakva, mert a fél feje le van vágva. A jobb oldalon lévő PNG rettentően pixeles, és ez által felismerhetetlen. A háttérbe azok a szívek nem illenek oda. És még az is egy gond, hogy nagyon kicsi.
10/5

Design: 
Eléggé zavaró a fekete alapon, fehér szöveg. Egy idő után a szemem begolyózik, és nem is látok rendesen. Javaslom, hogy design-et is rendelj innen, vagy ahonnan szeretnél. Bár láttam, hogy készülőben van, de az még félkész. Ha gondolod, akkor rendelj tőlem, vagy Hannahtól. Ez a "Játék" bejegyzés, nem tudom miért ilyen, de ezt valahogy meg kéne oldani, mert így nagyon kitűnik a blogból. Hiányzik a menüből a "Fejezetek" modul, meg még egyéb más. A szereplőket egy külön modulba raknám, és bővíteném. Ne csak két szereplő legyen, hanem akik szerepelnek benne. A chat is elütő színű, ilyen sehol nincsen a blogba. Azt is át lehetne színezni, bár ha rendelsz akkor az át lesz alakítva.
10/6

Helyesírás:
A "de", az "és", illetve a "hogy" szócska elé MINDIG kell a vessző. A nap sugara, és nem a napsugara. A helyesírásra mindig figyelj, javaslom egy béta felvételét. Sok helyen nem mondatvégi írásjel, hanem egy vessző kéne. Az írás jelek előtt MINDIG kell a szóköz. Mert így egybefolyik, és csúnya. Akár felkiáltójel, vagy vessző, akármilyen írásjel, oda mindig kell. Ezeket a hibákat minél hamarabb javítsd ki, mert már olvasni sincs kedvem, mert nagyon hiányoznak a vesszők.
Tő mondatokban írsz, szóval ezért kéne használod a vesszőt. 
Pl: Lassan kinyitottam a szemem, a nap sugara az arcomat simogatta. Ezt a pillanatot Tessa rontotta el, aki egy pohár vízzel állt felettem, de sajnos nem sokáig tartotta, mivel a pohár tartalmát egyenesen rám öntötte. 
Történet: 
Ne használj rövidítéseket. Taliztunk... Még a hideg is kiráz ettől a rövidítéstől. Ha igényes történet akarsz írni, akkor ne rövidíts."-MINDKETTEN TAKARODJATOK AZ IGAZGATÓIBA!!!!!!!!!", miért kell ez a rengetek felkiáltójel?! Minden esetben egyet szoktak rakni, ha kiabálást akarsz kifejezni akkor így írd: 
-Mindketten takarodjatok az igazgatóiba!-rikácsolt az az idegesítő nőszemély
Az első rész rövid, tömör és unalmas. 
10/3
Javaslatok:
-Vegyél fel egy bétát.
-Cseréld le a fejlécet, és rendelj egy design-t.

Összegzés: A helyedbe még elgondolkoznék ezen az egész blogon, hogy mi hogy van. Mert az első részben nem láttam a logikát...

30/14
Remélem nem haragszol meg. Nem kerteltem, mert mi értelme van az olyan kritikának? Ebből legalább tanul az ember. És ezzel nem megbántani szerettelek volna.
Puszil:
LUCY



2 megjegyzés:

  1. Kedves Lucy!Dehogy haragudtunk meg (ketten írjuk) én jót mosolyogtam rajta,és igen tényleg szörnyű a fejléc és a design de már mindkettő készülőbe van. :D A helyesírási hibákat kijavítjuk.Köszönjük hogy fáradoztál a kritika megírásával. :D

    VálaszTörlés
  2. Kedves Dominika. Akkor örülök, és elnézést, hogy nem többes számban írtam:/ Rendben:) Örülök, hogy megfogadtátok a tanácsaimat:)
    Puszil titeket: Lucy

    VálaszTörlés